Byggledning

 

Byggledning

Fjärrvärmeprojekt Sverige AB är ett konsultföretag med gedigen erfarenhet av såväl projektering, byggledning, besiktning samt projektledning inom verksamhetsområderna fjärrvärme-, fjärrkyla- och gas-distribution. Vi är i dagsläget 20-talet medarbetare som sitter i nyrenoverade och centralt placerade lokaler på Kungsholmen med mycket goda kommunikationer (gångavstånd till tunnelbana).


Arbetet är omväxlande med stort eget ansvar, du kommer på ett strukturerat sätt att leda och följa upp mindre som större projekt från början till slut i nära samarbete med beställare, entreprenörer, byggherrar och i samråd med dina kollegor.


Arbetet innebär att samordna olika entreprenörer mot uppsatta mål samt tillse att gällande lagar, avtal och föreskrifter efterlevs i projekten. Förekommande arbetsuppgifter är att delta i samordningsmöten och byggmöten, upprätta handlingar (Tekniska Beskrivningar, Mängdbeskrivningar), materialbeställningar, besiktningar, ekonomiska kalkyler och tidplaner m.m. Arbetet bedrivs både i fält och på kontor.


Tror du att du har en bakgrund som skulle kunna passa för att jobba hos oss så är du välkommen att höra av dig!

 

Kvalifikationer:

 

• Lämplig bakgrund är Teknisk linje/Högskola, Väg & vatten, VVS eller liknande.

• Arbetslivserfarenhet inom mark-/rörentreprenader ex. arbetsledare.

• God datorvana

• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

• Körkort B

• Goda kunskaper i entreprenadjuridik


 Ansökan skickas till: stefan.bergerheim@fjarrvarmeprojekt.se

Kontakt?

 

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar på Fjärrvärmeprojekt Sverige AB?