Projektering

 

Projektör

Fjärrvärmeprojekt Sverige AB är ett konsultföretag med gedigen erfarenhet av såväl projektering, byggledning, besiktning samt projektledning inom verksamhetsområderna fjärrvärme-, fjärrkyla- och gas-distribution.Vi är i dagsläget 20-talet medarbetare som sitter i nyrenoverade och centralt placerade lokaler på Kungsholmen med mycket goda kommunikationer (gångavstånd till tunnelbana).

  

Arbetet är omväxlande med stort eget ansvar, du kommer på ett strukturerat sätt att leda och följa upp mindre som större projekt från början till slut i nära samarbete med beställare, entreprenörer, byggherrar och i samråd med dina kollegor.

 

Arbetet innebär att upprätta handlingar samt ritningar i AutoCad–miljö, för såväl markförlagda som inomhusförlagda ledningar, införskaffande av tillstånd och avtal som erfordras inför en byggnation. Utöver detta så är ofta förekommande arbetsuppgifter att delta i lednings-samordningsmöten och byggmöten, att upprätta handlingar (Tekniska Beskrivningar, Mängdbeskrivningar), hållfasthetsberäkningar, tryckfallsberäkningar, inmätning och utsättning i fält, ekonomiska kalkyler och tidplaner m.m. Arbetet bedrivs både på kontor och i fält.


Tror du att du har en bakgrund som skulle kunna passa för att jobba hos oss så är du välkommen att höra av dig!

 

Kvalifikationer:

 

• Lämplig bakgrund är Teknisk linje/Högskola, Väg & vatten, VVS eller liknande.

• Goda kunskaper inom AutoCad

• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

• Körkort B

• Goda kunskaper att upprätta handlingar i enlighet med AMA/ AF är meriterande.

• Goda kunskaper i konstruktionsberäkningar, expansionsberäkningar är meriterande.

• Arbete med totalstation, typ Leica.

 

Ansökan skickas till: stefan.bergerheim@fjarrvarmeprojekt.se

Kontakt?

 

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar på Fjärrvärmeprojekt Sverige AB?