Vi söker projektörer

 

Vi söker en projektör

Fjärrvärmeprojekt Sverige AB är ett konsultföretag med gedigen erfarenhet av såväl projektering, byggledning, besiktning samt projektledning inom verksamhetsområdena fjärrvärme-, fjärrkyla- och gas-distribution.

 

Vi är i dagsläget 26 medarbetare och behöver förstärka vår personalstyrka med ytterligare en till två projektörer/konstruktörer med erfarenhet inom branschen eller liknande områden. Alternativt en nyutexaminerad som är motiverad och har viljan att lära sig fjärrvärme-, fjärrkyla- och gas-distribution. Vi sitter i nyrenoverade och centralt placerade lokaler på Kungsholmen  med mycket goda kommunikationer (gångavstånd till tunnelbana).

 

Vi söker dig med en utåtriktad och flexibel personlighet. Du är strukturerad, analytisk och kan prioritera. För att lyckas i rollen som projektör är det viktigt att du har ett helhetstänk och kan hantera ett flertal projekt samtidigt.

 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och intellektuell stimulans. Du kommer på ett strukturerat sätt att leda och följa upp mindre som större projekt från början till slut i nära samarbete med beställare, entreprenörer, byggherrar och i samråd med dina kollegor.

 

Arbetet innebär att upprätta handlingar samt ritningar i AutoCad – miljö, för såväl markförlagda som inomhusförlagda ledningar. Införskaffa de tillstånd och avtal som erfordras inför en byggnation. Förekommande arbetsuppgifter är att delta i samordningsmöten och byggmöten, upprätta handlingar (Tekniska Beskrivningar, Mängdbeskrivningar), hållfasthetsberäkningar, tryckfallsberäkningar, inmätning och utsättning i fält, ekonomiska kalkyler och tidplaner m.m. Arbetet bedrivs till ca 70 % på kontor och resterande del är fältarbete.

 

Kvalifikationer:

 

• Lämplig bakgrund är Teknisk linje/Högskola, Väg & vatten, VVS eller liknande.

• Goda kunskaper inom AutoCad

• Office paketet

• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

• Körkort B

• Goda kunskaper att upprätta handlingar i enlighet med AMA/ AF är meriterande.

• Goda kunskaper i konstruktionsberäkningar, expansionsberäkningar är meriterande.

• Arbete med totalstation, typ Leica.

 

Ansökan skickas till: stefan.bergerheim@fjarrvarmeprojekt.se