Vi söker byggledare

 

Vi söker en byggledare

Fjärrvärmeprojekt Sverige AB är ett konsultföretag med gedigen erfarenhet av såväl projektering, byggledning, besiktning samt projektledning inom verksamhetsområderna fjärrvärme-, fjärrkyla- och gas-distribution.

 

Vi är i dagsläget 23 medarbetare och behöver förstärka vår personalstyrka med ytterligare en till två projektledare/byggledare med erfarenhet inom mark-/rörentreprenader eller liknande områden. Vi sitter i nyrenoverade och centralt placerade lokaler på Kungsholmen med mycket goda kommunikationer (gångavstånd till tunnelbana).

 

Vi söker dig med hög social kompetens. Du är strukturerad, analytisk och kan konsten att prioritera. För att lyckas i yrkesrollen är det viktigt att du är flexibel, kostnadsmedveten och kan hantera ett flertal projekt samtidigt.

 

Vi erbjuder

Arbetet är omväxlande, innebär stort eget ansvar och intellektuell stimulans. Du kommer på ett strukturerat sätt att leda och följa upp mindre som större projekt från början till slut i nära samarbete med beställare, entreprenörer, byggherrar och i samråd med dina kollegor.

 

Arbetet innebär att samordna olika entreprenörer mot uppsatta mål samt tillse att gällande lagar, avtal och föreskrifter efterlevs i projekten. Förekommande arbetsuppgifter är att delta i samordningsmöten och byggmöten, upprätta handlingar (Tekniska Beskrivningar, Mängdbeskrivningar), materialbeställningar, besiktningar, ekonomiska kalkyler och tidplaner m.m. Arbetet bedrivs till ca 70% i fält och resterande del på kontor.

 

Kvalifikationer

 

• Lämplig bakgrund är Teknisk linje/Högskola, Väg & vatten, VVS eller liknande.

• Arbetslivserfarenhet inom mark-/rörentreprenader ex. arbetsledare.

• God datorvana

• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

• Körkort B

• Goda kunskaper i entreprenadjuridik

• Meriterande är kontrollansvarig enligt PBL.

 

Ansökan skickas till: stefan.bergerheim@fjarrvarmeprojekt.se

 

Besöksadress: Warfvinges Väg 30 5tr, 112 51 Stockholm                                                                        

Telefon: + 46 8-410 811 00

E-post: info@fjarrvarmeprojekt.se                                                                                                                         

Copyright © 2018 Fjärrvärmeprojekt Sverige AB

All Rights Reserved